Sony Xperia XZ1 Compact Sort

Hurtigt overblik

Sony G8441 Xperia XZ1 Compact Sort


Sony Xperia XZ1 Compact er muligvis lille, men den er fuld af effektivitet. Med den nyeste innovative teknologi fra Sony, Motion Eye™-kameraet med Superslowmotion og en førsteklasses lydoplevelse får alting wow-effekt.

Lagerstatus: Ikke på lager

2.699,00 DKK

Detaljer

Oplev mere, i et kompakt design
Xperia XZ1 Compact er muligvis lille, men den er fuld af effektivitet. Med den nyeste innovative teknologi fra Sony, Motion Eye™-kameraet med Superslowmotion og en førsteklasses lydoplevelse får alting wow-effekt.

kamera | Xperia XZ1 Compact

Indfang livets sande skønhed
Med Xperia XZ1 Compact Motion Eye™-kameraet med Superslowmotion og Billedforslag kan du se øjeblikke, du aldrig har set før.

De nyeste kamerafunktioner fra Sony
Med vores Motion Eye™-kamera kan du indfange livet på en ny måde. Xperia XZ1 Compact er skabt på baggrund af vores viden fra serierne α™ og Cyber-shot™ og fanger helt utrolige øjeblikke.

Banebrydende bevægelsesteknologi
Vores Motion Eye™-kamera har en hukommelsestilknyttet billedsensor og bringer motion capture til det næste niveau med enestående billedkvalitet.

Afslør særlige øjeblikke med Superslowmotion

Motion Eye™-kameraet optager 960 billeder i sekundet – fire gange mere end andre smartphones1 – det gør dine videoer mere dramatiske og afslører livets skjulte skønhed.

Fang smilet
Du går aldrig mere glip af overraskende øjeblikke, uanset om det er det sødeste smil eller hurtige bevægelser i luften. Billedforslag starter automatisk med at bufferlagre billeder, et sekund før du trykker på udløserknappen.

Superskarpe billeder af motiver i bevægelse
Xperia XZ1 Compact leveres med Autofokussekvens, som sporer og indfanger sekvenser af motiver i bevægelse med skarpt fokus, så du slipper for slørede actionbilleder.

Selfies med supervidvinkel
Få mere med på billedet med en supervidvinkel med 120 graders synsfelt, eller skift til en 80 graders vidvinkel ved et enkelt klik. Selv i lav belysning sørger frontblitzen for, at der ikke mangler lys på dine selfies.

Jævn og stabil optagelse
Med SteadyShot™ kan du lave vellykkede videoer, selv når du bevæger dig. Dens 5-aksede billedstabilisering2 kompenserer for rystende bevægelser i fem forskellige retninger på de forreste og bageste kameraer, så dine videoer altid forbliver stabile.

Du kontrollerer hvert eneste billede
Manuelt fokus og mulighed for at styre lukkerhastigheden giver dig endnu større kreativ frihed.

Lyden | Xperia XZ1 Compact

Sonys originale lyd
Sony er berømt for sin unikke og innovative lyd, og Xperia XZ1 Compact er proppet med den nyeste lydforbedrende teknologi. Få enestående lydkvalitet, uanset hvordan du lytter.

Få din egen private koncert, hvor som helst
Med lyd i høj opløsning føles det, som om du befinder dig i samme rum som din yndlingsmusiker. DSEE HX løfter din musik og bringer den tættere på høj opløsning.

Bare dig og musikken
Xperia XZ1 Compact indeholder teknologi til digital støjeliminering. Par den med høretelefoner med digital støjeliminering, og reducer op til 98 % af den omgivende støj, så du kan lytte i fred.

Lyt med stil
Fra ultimativ kvalitetslyd til afslappet musikaflytning – din musiksmag matcher din sans for stil. Vælg fra vores unikke farvepalet, og få dit headset til at harmonere med farven på din telefon.

Kraftfulde stereohøjttalere
Vores nye stereohøjttalere har 50 % mere lydtryk end tidligere modeller, hvilket gør dem til vores kraftigste Xperia-højttalere nogensinde.

Forbedret Bluetooth-streaming
Lydkvaliteten har aldrig været bedre ved tilslutning til trådløse højttalere eller høretelefoner, takket være LDAC. Denne forbedrede Bluetooth-teknologi kan håndtere lyd, der kommer tæt på høj opløsning.

Xperia XZ1 Compact-design

Det bedste samlet i en kompakt enhed
Xperia XZ1 Compact er det bedste af begge verdener – førsteklasses funktioner i et kompakt design. Du får en smartphone, der både ser godt ud og passer godt i lommen.

Klar til både regnvejr og solskin
Regnvejr er ikke længere noget, du behøver at bekymre dig om på farten. Med IP65/68-certificeringen1er Xperia XZ1 Compact designet til at modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl.

Elegant og solidt design
Xperia XZ1 Compact har et eksklusivt metaldesign og en samlet struktur, der modvirker vridnings- og bøjningsbevægelser. Med den robuste overflade og det holdbare Corning® Gorilla® Glass 5 kan den nemt holde trit med din travle livsstil.

Farver inspireret af naturen

Vores store udvalg af farver er inspireret af det naturlige lys, der reflekteres, når dagen går på hæld. Hvilken farve hælder du til i dag?

Lille, men utroligt vågen
Xperia XZ1 Compact er kompakt med en skærm på 4,6". Derfor passer den altid i lommen eller den lille håndtaske, så du kan have den med overalt.

Den kan genkende dig
Den integrerede fingeraftrykssensor genkender dig, så du får følelsen af, at det virkelig er din helt egen telefon.

3D-skaber | Xperia XZ1 Compact

Banebrydende mobilkreativitet
Få banebrydende innovation med 3D Creator. Skab 3D-minder, del dem med vennerne, eller udskriv dem – der er utallige muligheder.

Vi præsenterer hurtig og nem 3D-kreation
Tag billeder af din verden i 3D, direkte fra din smartphone, og lav personer og genstande om til 3D-avatarer i høj opløsning.

Dine minder i 3D
Med 3D Creator-appen kan du gemme, gennemse og redigere dine 3D-objekter. Prøv din kreativitet af med transformeringsværktøjet – hvordan mon du vil se ud med et rumvæsens hoved?

Skil dig ud på sociale medier
Bliv den første af dine venner med en 3D-avatar på de sociale medier. Det er ikke som andre billeder eller videoer – du kan afsløre detaljer ved at rotere objektet. Del din 3D-kreation, og overrask vennerne.

Originalt baggrundsbillede
Giv dit display et futuristisk look. Gem din foretrukne 3D-scanning som baggrundsbillede på din telefon, og opdag forskellige vinkler, når du stryger igennem menuen.

Din kreation i den virkelige verden
Uanset om du er derhjemme eller på kontoret, kan du bringe din 3D-kreation ud i den virkelige verden ved hjælp af 3D-integrationen i AR-effekt.

Udskriv din kreation
Bring dine avatarer til live – du kan enten udskrive dem i 3D derhjemme eller bruge professionelle 3D-trykkerier til hurtig og nem udskrivning online. Du kan endda lave en spiselig version af din avatar.

ydeevne | Xperia XZ1 Compact

Kræfter til mere
Uanset om du bruger internettet eller multitasker, får du en superstabil ydeevne med avanceret processorkraft.

Håndterer nemt alle udfordringer
Xperia XZ1 Compact klarer det hele med den avancerede Qualcomm® Snapdragon™ 835-mobilplatform. Den byder på fantastisk grafik, branchens førende ydeevne og forbedret batteristyring.

Se billeder og videoer hurtigere
Universal Flash Storage læser data med 1,5 Gb/s, hvilket er tre gange hurtigere end almindelig hukommelse – så er det slut med at vente på, at videoer eller billeder indlæses.

Udvid hukommelsen
Vil du have mere hukommelse? Sæt et microSD-kort i, og få op til 256 GB ekstra hukommelse.


Yderligere information

Kan bruges med: Nej