Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Hurtigt overblik

Hurtigt overblik:

- Trippel kamera: Fantastiske billeder og videooptagelser
- Trådløs opladning
- 6.8" skærm
- 256GB hukommelse, 12GB RAM
- Hurtigopladning af batteri
- Mulighed for finansiering med små afdrag gennem ViaBill
 Nemmobil.dk er en e-mærket webshop. Læs mere her

Lagerstatus: På lager (levering: 1-2 dage)

7.771,00 DKK
Brand

Detaljer

Samsung Galaxy Note 10+ (Plus) 256GB SM-N975F  - Ulåst og uden abonnement

Specifikationer:
- 2G: Ja 
- 3G: Ja
- 4G: Ja

- Simkort: Nano-sim (det helt lille simkort)

- Dimensioner: 162.3 x 77.2 x 7.9 mm
- Vægt: 196 gram

Skærm:
- Størrelse: 6.8 tommer
- Dynamic AMOLED, kapacitiv touchskærm med 16 mio farver
- 1440 x 3040 pixels
- Corning Gorilla Glass
- HDR10+

- Intern hukommelse: 256GB
- 12GB RAM
- Hukommelseskort: Understøtter op til 256GB microSD kort (bruger simksuffe 2)

- GPRS: Ja
- EDGE: Ja
- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, dual-band, Wi-Fi Direct
- Wi-Fi hotspot: Ja
- Bluetooth: 5.0, A2DP, LE, aptX
- NFC: Ja
- Trådløs opladning: Ja
- Ladestik: USB-C

Kamera:
- Primært kamera: Trippel 12 MP(wide) + 12 MP(telephoto) + 16 MP(ultrawide) Dual Pixel med 2x optisk zoom
- Frontkamera: 10 megapixels, 1440p@30fps
- Videooptagelse: 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR10+, dual-video optagelse
- Geo-tagging
- Touch fokus
- Auto HDR

- Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
- Chipset: Exynos 9825 (7 nm)
- CPU: Octa-core (2x2.73 GHz Mongoose M4 & 2x2.4 GHz Cortex-A75 & 4x1.9 GHz Cortex-A55)
- GPU: Mali-G76 MP12

- Browser: Safari (HTML5)
- GPS: Ja
- Java: Nej
- Trådls opladning
- Fingeraftryk læser
- Hurtig opladning af batteri 45W
- Dokumentlæser / editor
- Foto læser / editor
- Dikafon

- Batteri: ikke-udtageligt 4300 mAh batteri

Det skriver Samsung om Galaxy Note 10+

Med den nye Galaxy Note10+ udfordrer Samsung forestillingerne om, hvad der er muligt med en mobiltelefon. Note er kendetegnet ved en ekstrem processorkraft, lettilgængelige funktioner, alsidighed og et flot design. Og naturligvis S Penner, som i sig selv gør, at du kan arbejde mere effektivt og intuitivt. Galaxy Note10+ er mere end en telefon: Det er en PC, en spillekonsol, en notesblok og en billed- og videoredigeringsenhed skabt til dig, der stiller virkelig høje krav.

Design du kan mærke
Skærmen på den nye Galaxy Note10+ er i formatet 19:9, som ikke kun yder retfærdighed til de film du ser, men også gør det nemt at køre flere programmer samtidigt på skærmen. Note er en større mobil for, at du skal få en større oplevelse – men ligger med sit ergonomiske og tynde design stadig rigtig godt i hånden. Da frontkameraet har en meget lille åbning i skærmen og kanterne er minimerede, dækker skærmen 95 % af mobilens forside. Dette giver dig så stor en oplevelse som muligt – i et så smidigt format som muligt. Brugergrænsefladen er også tilpasset skærmens størrelse, hvilket gør det nemt at bladre og klikke på funktioner med én hånd. At holde Galaxy Note10+ i hånden giver en eksklusiv følelse, kanterne er blødt afrundede og giver et stærkt, solidt indtryk. Den fås i helt nye farver, som vi kalder Aura, og når du ser farvernes dybde og glans på den nye Galaxy Note10+, forstår du hvorfor.

Mærk effekten af produktivitet
Med S Pennen får du en hurtigere og mere præcis måde at arbejde på. S Pennen er velplaceret i telefonen og blot ved at tage den frem, får du vist smarte genveje til funktioner og programmer. Uden at låse op eller åbne nogle programmer kan du både lave hurtige skitser og detaljerede tegninger. Dine noter overføres nemt til tekstformat og kan f.eks. redigeres i Microsoft Word. Pennen har Bluetooth og en bevægelsessensor, som gør, at den også kan anvendes til at styre præsentationer eller som fjernbetjening til kameraet. På den nye Galaxy Note10+ er DeX blevet yderligere forbedret. Med en USB-adapter kobler du din Galaxy Note til din computer og kan så arbejde med mobil og computer parallelt på samme skærm. Du kan anvende både mobilens apps, computerens programmer samt let flytte filer frem og tilbage mellem dem.

Mærk Samsungs power
Den nye Galaxy Note10+ har en velvoksen intern hukommelse, er vandog støvtæt i henhold til IP68*, og lyden er optimeret af AKG. Samsung Knox beskytter dit indhold med fingeraftrykslæser i skærmen og ansigtsgenkendelse og har desuden plads til to SIM-kort. Den kan både oplades og dele sin strøm trådløst. Galaxy Note10 og Galaxy Note10+ er uanset størrelse de mest powerfulde og kreative Galaxy Note nogensinde. Samsung udfordrer endnu en gang det, man forstår ved en mobiltelefon.

Garanti og reparation:
Når du køber din telefon hos nemmobil.dk, er der naturligvis fuld dansk reklamationsret på telefonen, ligesom du kan få den repararet på et autoriseret værksted i Danmark, hvis du skulle få brug for det (hvad du forhåbentlig ikke gør). Du kan læse mere om reklamation og reparation på telefonen, ved at klikke her.

 


Yderligere information

Kan bruges med: Nej