*Juleinfo*

Så er julen over os, og traditionen tro bliver der givet mange iPhones i julegave.

I den forbindelse er der enkelte spørgsmål der er rare at have afklaret, inden telefonen købes. Dem vil vi forsøge at svare her. Skulle du sidde med spørgsmål vi ikke kommer omkring her, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 8813 6025 eller sende en mail til kontakt@nemmobil.dk

Alt i webshoppen er lagervarer:
Alle produkter der er markeret som lagervarer (dvs. at du har muliged for at bestille den), er fysisk på lager hos os. Dermed kan du som udgangspunkt trygt regne med, at når du har afgivet en bestilling, vil du modtage telefonen i løbet af 1 - 2 hverdage.

Vi skal dog tage det forbehold, at fejl kan ske. Men vi har ret godt styr på vores lager, så det er ekstremt sjældent at der er fejl på vores lagerstatus. Skulle det mod forventning ske, vil du høre fra os med det samme. Men vores målsætning er 0 fejl i december :o)  

Fortrydelsesret:
Alle ordrer bestilt fra 1. - 22. december, er omfattet af en udvidet fortrydelsesret, der giver mulighed for at returnere eller ombytte varen indtil 16. januar 2018.

Sidste frist:

Sidste frist for bestilling er 20. december, hvis telefonen skal være fremme inden jul. Vi anbefaler dog at du bestiller i så god tid som muligt.

Nemmobil.dk er en 100% webbaseret forretning, og det er derfor ikke muligt at afhente telefoner på vores adresse.

Dankort Secured by Nets
På grund af kraftig stigning i misbrug af Dankort / kreditkortoplysninger, har vi været nødt til at indføre flere sikkerhedslag i forbindelse med bestilling på nemmobil.dk. Dette er for at beskytte både os og ejeren af de Dankort / kreditkort der bliver brugt til at bestille telefoner.

I praksis betyder dette at du vil modtage en engangskode fra Nets pr sms, når du har indtastet dine kortoplysninger. Denne kode skal du taste for at gennemføre bestillingen. 

Du kan læse mere om Dankort Secured by Nets her: http://www.dankort.dk/Pages/sikkerhed-p%C3%A5-internettet-for-kortholder.aspx

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Bedste hilsner
Nemmobil.dk