Nemmobill.dk er en danskejet og 100% internetbaseret butik, ejet og drevet af Tele 2100 ApS.

Webshoppen har eksisteret siden 2007, og startede som et supplement til vores 3 fysiske butikker. På grund af den øgede konkurrence i telebrancen, ændrede vi i 2012 strategi og afviklede vores fysiske butikker, for udelukkende at fokusere på vores webshops.

Én af effekterne af at vi nu er en 100% internetbaseret butik er, at det ikke muligt at købe eller afhente telefoner på vores adresse, da alle ordrer på nemmobil.dk bliver afsendt direkte fra vores lager.

Formålet med nemmobil.dk er, at det skal være nemt for dig at købe din nye telefon, til faste lave priser. Vi har derfor valgt at begrænse vores sortiment til de mest populære modeller, ligesom vi har fravalgt at sælge tilbehør mv. til telefonerne, for at holde webshoppen så overskuelig, at alle vores telefoner kan vises på én side. At vi har valgt at begrænse antallet af telefoner, betyder at vi har mulighed for at købe større partier af de modeller vi tilbyder, og vi kan derfor holde vores priser på et fast lavt niveau.

100% internetbaseret butik
For at holde priserne lave, har vi ikke mulighed for at afsætte personale til at ekspedere eller udlevere telefoner, og derfor kan vi desværre ikke tilbyde køb eller afhentning af telefoner på vores adresse. Nemmobil.dk er en 100% internetbaseret butik.

Nemmobil.dk kundeservice

Ligesom det skal være nemt for dig at finde og købe din nye smartphone, skal det naturligvis også være nemt at komme i kontakt med vores kundeservice, enten pr. telefon eller mail.

Telefonnummer til kundeservice: 8813 6625
Mail til kundeservice: [email protected]

Vores telefoner er åbne fra mandag til tordag fra kl. 9.00 - 16.30 og fredag fra kl. 9.00 - 16.00. Udenfor telefontiderne er du meget velkommen til at sende os en mail.

24 måneders dansk reklamationsret på alle telefoner

Når du køber din telefon på nemmobil.dk, har du naturligvis 24 måneders dansk reklamationsret. Det betyder blandt andet at du altid kan få repareret din telefon på et autoriseret værksted i Danmark, hvis der skulle opstå fejl. Du kan læse mere om garanti og reparation her

At telefonen kan repareres på et dansk servceværksted, er din sikkerhed for en hurtig service, hvis det skulle blive nødvendigt.

Kun fabriksnye telefoner

Vi bliver ofte spurgt om vores telefoner er brugte, som man kan opleve andre steder. Og svaret er et klart: Nej!

Vi sælger udelukkende fabriksnye modeller, og du vil derfor hverken modtage brugte, "pre-owned", "refurbished" eller "fremstår som ny" telefoner, når du handler hos os. Dermed er du altid sikker på, at du er den første og eneste ejer af den telefon du modtager.

Stamoplysninger

Nemmobil.dk er ejet og drevet af:

Tele 2100 ApS
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby
CVR: 30572432